wimper verlenging

Zetten van de wimpers

NIEUWE SET

Bijwerken na 3 wk

Bijwerken na 4 wk

Bijwerken na 5 wk

Na 5 weken betaald u een nieuwe set prijs

DE BEHANDELING

1. OOGPADS
De gecertificeerde Wimperstyliste zal je ogen zorgvuldig beschermen met speciaal ontwikkelde oogpads en medische tape. Misencil biedt twee soorten beschermende oogpads; Sens voor het onderste ooglid en Flex voor het bovenste ooglid, beide met anti-rimpel serum om je oogcontour te verwennen terwijl je wimperextensions worden aangebracht.

2. PINCET MET GOUDEN PUNT
De gecertificeerde Wimperstyliste bereidt vervolgens je wimpers voor, voordat de wimperextensions één voor één worden aangebracht op je natuurlijke wimpers met behulp van een speciale wimperlijm, ontwikkeld in een laboratorium in Canada, speciaal voor Misencil wimperextensions. Elke wimperextension wordt subtiel gepositioneerd op 1 mm van het ooglid en raakt de huid nooit aan. Pincetten met gouden punten zorgen voor geen enkele irritatie en ultieme hygiëne.

3. NANOMIST
Om de levensduur van je nieuwe set wimperextensions te maximaliseren, krijgt u een fijne zachte nevel op uw wimpers, terwijl je ogen gesloten zijn, om zodoende de polymerisatie van de lijm te optimaliseren. Daarna worden de beschermende oogpads en medische tape langzaam verwijderd.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

OPTIMALE OOGBESCHERMING.
De Misencil techniek is verreweg de veiligste en de enige welke de toepassing van oogpads verplicht stelt om zo de onderste wimpers en bovenste oogleden te beschermen, zodat de ogen gedurende de hele behandeling gesloten blijven.

RESPECTEER DE NATUURLIJKE WIMPERS 
Je natuurlijke wimpers zullen voorafgaand aan de Misencil behandeling grondig worden geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze uw wimperextensions kunnen ondersteunen en natuurlijk kunnen blijven groeien. Tenslotte zijn sterke gezonde natuurlijke wimpers de basis voor een mooie set wimperextensions.

 

HYPOALLERGENE WIMPEREXTENSIONS 
Alle Misencil wimperextensions zijn synthetisch en bevatten geen chemische toevoegingen of dierlijk materiaal, om er zeker van te zijn dat er geen allergische reacties zijn. Misencil test daarnaast geen enkel product op dieren en alle producten zijn ook parabeen vrij.

857
Betaal met pin Bij Uniek Huidverzorging kan met PIN betaald worden.